Initiatieven

CULTURELE UITSTAPJES

Culturele uitstapjes met deelnemers

De begeleiding van deelnemers bij de stichting TalenTonen houdt ook in dat deelnemers leren de Nederlandse cultuur te proeven en daardoor gemakkelijker te begrijpen. Bovendien is het een goede tijdsbesteding.

Een paar voorbeelden:

BBQ bij kantoor Kanaleneiland

Op zomerse avonden wordt er bij het kantoor van TalenTonen een barbecue gehouden. We hebben daar alle ruimte voor en onze medewerkers zijn graag bereid een avondje te gaan bakken voor deelnemers. Het is altijd gezellig; jong en oud genieten en smullen volop.

Bezoek lage Vuursche

Het dorp De Lage Vuursche is een plek met veel betekenis. Onze voormalige koningin woont daar in Drakestein, het mini-paleisje waar ze ook als jonge vrouw al woonde. Later ook met prins Claus en de drie jonge zoontjes.

Het dorp ligt midden in een prachtig natuurgebied, waar je urenlange wandelingen kunt maken en volledig tot rust kunt komen. Meestal worden die wandelingen afgesloten met het eten van een heerlijke Hollandse pannenkoek. Voldaan komen de deelnemers weer terug.

In de toekomst willen wij typisch Nederlandse bezienswaardigheden organiseren voor deelnemers en eventueel hun gezinnen. Daarbij wordt gedacht aan:

Meer over ons lees je in de Talentonen folder

Folders kunt u ook opvragen via: Bureauzaken@TalenTonen.nl