Skip links

Nieuwsbrief Maart 2020

Gevolgen coronavirus voor voortgang ambulante begeleiding en bereikbaarheid

Ook wij volgen de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Als zorgverlener moeten wij onze bijdrage leveren aan het tegengaan van besmetting en verdere verspreiding van het virus. Waar nodig nemen wij passende maatregelen in navolging van de richtlijnen van de overheid (RIVM en Rijksoverheid).

Dit doen wij niet alleen voor de gezondheid van onze eigen medewerkers. Wij voelen deze verantwoordelijkheid extra voor kwetsbare groepen in onze samenleving, waaronder ouderen en mensen die kampen met een kwetsbare gezondheid. Wij roepen iedereen dan ook op zijn eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen en de richtlijnen van de overheid serieus te nemen. Met waardering en als hart onder de riem voor alle mensen in de zorg en daarbuiten die zich momenteel hard inzetten om deze crisis het hoofd te bieden.

Geleidelijk meer huisbezoeken

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de overheid ten aanzien van de versoepeling van de maatregelen, hebben wij besloten om huisbezoeken geleidelijk op te pakken. Op dit moment hebben wij echter (nog) geen toegang tot beschermende middelen, zoals mondkapjes. Deze zijn alleen beschikbaar voor acute zorg. Waar wij nog niet op een veilige manier een huisbezoek kunnen doen, blijven we begeleiding op afstand bieden.

Updated on: 6 mei 2020

Bereikbaarheid 

Onze medewerkers werken vanuit huis. Met vragen kunt u altijd bellen met uw vaste begeleider. Mocht uw begeleider niet aanwezig zijn en is er sprake van spoed, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met nummer 030-8777557. Onze vestiging in Utrecht blijft geopend voor spoed. Tijdens kantooruren is er altijd een medewerker aanwezig die u te woord kan staan.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot dat er meer informatie vanuit rijksoverheid of RIVM binnenkomt. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij u daar uiteraard van op de hoogte brengen.

Zie voor de meest actuele informatie en maatregelen rondom het coronavirus de sites van de Rijksoverheid en het RIVM.

Voor nu wensen wij alle goeds voor de komende tijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten!