Skip links

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni

Het eerste half jaar van 2020 zit er alweer bijna op en een bijzonder half jaar kunnen we het wel noemen. Net als voor iedereen is het voor ons ook een gekke tijd (geweest). Onze ambulante zorg stond tijdelijk stil, maar we hebben andere creatieve manieren gevonden om toch contact te houden met onze deelnemers en ze te kunnen blijven bijstaan. Wij zijn trots op ons team en hoe zij zich hebben weten aan te passen aan de nieuwe situatie. Inmiddels pakken we de huisbezoeken weer op. We hebben dus zeker niet stilgezeten. Mede door de corona crisis hebben wij het drukker dan ooit. Vandaar dat wij ook een paar nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen! Nieuwe ambulante begeleiders, tolkondersteuners, een algemeen manager en een office manager.

Even voorstellen…

Marleen Nieuwsma – algemeen manager
Voorbeeld van afbeeldingPer 1 juni 2020 is Marleen aangetreden als algemeen manager. Marleen gaat binnen TalenTonen de uitvoerende taken van Simin overnemen. Simin zal zich meer gaan richten op de externe contacten en het verder opzetten van projecten. Marleen heeft de afgelopen jaren gewerkt als zzp’er vanuit haar eigen bedrijf en met name interim opdrachten vervuld. Zij is bekend met de (jeugd)zorg en welzijnssector. Afgestudeerd als orthopedagoog heeft zij eerst gekozen voor een baan als werknemersvertegenwoordiger (vakbondsbestuurder Zorg bij het CNV) en is na een korte periode bij Deloitte gaan werken als hoofd werkgevers- en arbeidszaken bij GGZ Nederland.

Maaike de Bruijn – office manager

 

Voorbeeld van afbeeldingPer 4 mei 2020 heeft Maaike ons team versterkt als office manager. Zij komt uit een hele andere sector, namelijk het toerisme. Meer ze vond het tijd om haar horizon te verbreden en kwam zodoende hier terecht. Als je TalenTonen belt of mailt, heb je contact met haar. Dus hierbij het gezicht achter de stem/mails. Maaike houdt zich verder bezig met HR gerelateerde zaken, social media, onze projecten en andere ondersteunende taken.

TalenTonen wint eerste prijs Rotary Hilversum voor Mama Oma Project

Een aantal weken geleden verscheen een bericht van Rotary Club Hilversum. Hierin werden drie initiatieven opgeroepen die in aanmerking konden komen voor financiële ondersteuning. Deze initiatieven moeten gericht zijn op de lokale gemeenschap, maar mogen geen commercieel doel nastreven en volledig ten gunste komen van de bevolking, jong of oud. Ons Mama Oma project was hier geknipt voor! Na een strenge selectie van de Rotary Club, zijn TalenTonen en 2 andere organisaties geselecteerd om een pitch te houden ten overstaan van het bestuur van de Rotary Club. Met grote trots delen wij hierbij mee dat TalenTonen de hoofdprijs heeft gewonnen! Met dit bedrag kunnen de Mama-Oma koppels deze zomer leuke dingen gaan doen en kunnen wij ook een feestelijke bijeenkomst organiseren. Wij danken Rotary Club Hilversum hierbij hartelijk voor het vertrouwen in en de steun voor ons Mama Oma project. Met deze bijdrage kunnen wij echt het verschil maken voor de mama-oma koppels.

Mama Oma Project – vrijwilligersvacatures

De pilot voor ons Mama Oma project in Hilversum was een groot succes, de mama-oma koppels bleken een goede match en ze doen allerlei leuke dingen samen. We gaan het project nu verder uitbreiden naar meer gemeenten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij willen helpen! Dus heb je een paar uur per week over of ken je iemand die het leuk vindt om ons te helpen, kijk dan op talentonen.nl/werkenbij en neem contact op met Maaike (bureauzaken@talentonen.nl).