Skip links

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief September

En toen was de zomer alweer voorbij! De tijd vliegt. En in deze gekke tijden van corona is de zomer voor iedereen vast een beetje anders dan anders geweest. Gelukkig heeft corona ons er niet van weerhouden om hard door te werken en onze deelnemers te blijven ondersteunen. Sinds onze vorige nieuwsbrief in juni is er weer veel gebeurd en onze organisatie is volop in beweging. We brengen u via deze weg dan ook graag op de hoogte van het laatste nieuws.

ISO 9001 certificering

De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om alles in orde te maken voor de ISO 9001 certificering; de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met gepaste trots kunnen wij u hierbij mededelen dat wij helemaal voldoen aan de eisen en hiermee dus ISO 9001 gecertificeerd zijn! Hiermee tonen wij aan dat onze processen voldoen aan de internationale normen en dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering.

TalenTonen Team etentje

Begin september stond ons halfjaarlijkse etentje op de planning! Het was een gezellig avond, met goed eten en goed gezelschap. Als ambulant begeleider zie je je collega’s niet vaak, dus het was leuk weer even bij elkaar te zijn. We hebben zelfs een teamfoto op 1,5 meter kunnen maken.

Even voorstellen.. Onze nieuwe collega Khadija!

“Graag stel ik mijzelf voor als nieuwe Talentonen medewerker, ik zal aan de slag gaan als ambulant begeleider. Hier heb ik enorm veel zin in! Mijn naam is Khadija Rahmoun Kichouh, ik ben 29 jaar en ben moeder van twee meiden. Ik ben momenteel werkzaam als Sociaal Agoog, hierbij bied ik individuele begeleiding aan cliënten binnen het expertisecentrum. De doelgroep waar ik momenteel mee te maken heb zijn volwassen en ouderen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met een gerontopsychiatrisch diagnose. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, toch zoek ik naast mijn huidige baan  andere uitdagingen om mijzelf te blijven ontwikkelen. Als ambulant begeleider streef ik ernaar om mensen de juiste begeleiding en ondersteuning waar nodig aan te bieden. Dit zodat ik een bijdrage kan leveren in het ontwikkelingsproces van de doelgroep, het ontwikkelen van eigenkracht en zelfredzaamheid creëren zijn de mijlpeilen zoals de organisatie beschrijft. Een bijdrage leveren aan een “juiste” balans van de eigen leefwereld en de systeemwereld is o.a. mijn doelstelling. Door dit als uitgangspunt te nemen hoop ik dat de mensen als volwaardige burgers participeren in de Nederlandse samenleving.”

Cursus Kinder EHBO

Op maandag 14 september hebben de meeste van onze collega’s die jeugd begeleiden, de cursus (Kinder) EHBO gevolgd. Zij hebben de theorie doorgenomen, maar ze hebben ook veel geoefend in de praktijk, zoals je op onderstaande actiefoto wel kunt zien!